P1160156.jpg

Peter Raven

Voorzitter Fractie & Raadslid

Voorzitter Cliëntenraad Rigtershof, lid Centrale Cliëntenraad Omring en lid examencommissie Clusius College Alkmaar. Initiatiefnemer Green Deal Co2, bestuurslid LTO-Glaskracht, Greenport NHn.

Inge nieuw.JPG

Inge van Basten-Winkler

Raadscommisielid

Met mijn ruim 30 jaar ervaring in de politiek wil ik me inzetten voor een veilig en sociaal Stede Broec, waar het aangenaam wonen is.
Specifieke punten hierbij zijn : leeftijd bestendige woningen, mantelzorgondersteuning, bescherming van de kwetsbare jongeren en ouderen, veilige infrastructuur en een laagdrempelig ontmoetingspunt voor ouderen.

3330.jpg

Jerry Mast

Raadscommisielid

Lid geworden van GBS, om mij in te kunnen zetten voor de belangen van de inwoners van Stede Broec. Betrokkenheid bij wat er op plaatselijk Niveau speelt is mijn belangrijkste drijfveer.

Harry B.jpg

Harry Beugelink

Raadscommisielid

Graag wil ik me inzetten voor de inwoners van Stede Broec om niet alleen een veilige woonomgeving te helpen ontwikkelen maar ook om van Stede Broec weer een financieel gezonde gemeente te laten worden.

P1160143.jpg

Sonja Bierenbroodspot

Raadscommisielid

Graag vertegenwoordig ik de inwoners van Stede Broec en wil ik mij inzetten voor hun wensen. Dat kan volgens mij het beste bij en via GBS